NYHEDER

 

 

FORMANDEN HAR ORDET                                     

 

Kære DADV’er!

Så tager vi hul på et nyt år, og jeg håber, at I alle er kommet godt ind i 2019.

I det forgangne år kan vi se tilbage på en række vellykkede arrangementer, som f.eks. maj-mødet, Holmens Kirke og Mindelunden 29. august, afsløringen af vores buste af Thomas Dinesen 12. oktober og Store Kransetur. Ligeledes har vores buste af HM Kong Frederik IX fået ny plads på Holmen, nemlig ude ved Marinekasernen, Batteriet Sixtus og Rigets Flag. En fornem placering, der afspejler Kongens særlige engagement i Søværnet.

Tak til Forsvaret, Mindelunden, Holmens Kirke, Hornbæk Kirke, vores feltpræst, Torben Ebbesen, Marineforeningen på Holmen, fonde og de allierede militærmissioner for at støtte vore arrangementer med busser, musik, lokaler, donationer og deltagelse. Og tak til alle soldater- og marineforeningerne for at slutte op med faner og flag.

Vores samvirke med Frihedskampens Mindefond er gennem de senere år blevet tæt og tillidsfuldt, og det sætter vi også meget stor pris på.

I det kommende år vil vi afholde vores sædvanlige arrangementer året igennem. Men den 29. august bliver igen noget særligt, idet Bjørn Nørgaards mindesmærke for de faldne i allieret og dansk krigstjeneste 1940-45 bliver afsløret i Mindelunden. Glæd Jer.

Med dette august-nummer af Nyhedsbrevet indbyder vi til Mindehøjtideligheden ved Den Franske Skole på Frederiksberg Allé 21. marts, 4. maj i Mindelunden og Maj-møde den 21. maj.

Godt nytår og vel mødt til forårets arrangementer!

Jan Kaare

 

 

 

* * * *